Mes pasirūpinsime visomis jūsų šventėmis!

Dovanų prenumerata leis jums nepamiršti svarbių progų.

Prenumeratoriams atsiųsime personalinį dovanų pasiūlymą likus 2 sav. iki šventės datos.

Jeigu užsiprenumeruosite “paskutinę minutę”, kai laiko bus likę mažai – tuomet atsiųsime pasiūlymą artimiausią darbo dieną.

Prenumeratos laiške rasite tik jūsų šventei skirtų dovanų pasiūlymą.

Švenčių skaičius neribotas!

Populiariausioms šventėms skirti produktai

D.U.K.

Dovanų prenumerata yra labai patogi, nes neleidžia pamiršti jums svarbių progų ir švenčių. Jūs tiesiog pasirenkate kokias, jums svarbias, šventes norite prenumeruoti, o marskineliai.lt pasirūpins, kad jūs ne tik gausite pranešimą, bet kartu gausite ir dovanų pasiūlymą tai šventei.

Prenumerata yra nemokama. Prenumeruodami šventes marskineliai.lt sistemoje, jūs taip pat neįsipareigojate pirkti pasiūlymuose atsiųstų produktų. Mums didelė garbė matyti jus, kaip marskineliai.lt prenumeratorius ir didelis malonumas pateikti jums mūsų pasiūlymus.

Prenumeruodami jūs nurodote konkrečią šventę ir jos datą. Taigi prenumeratoriams pasiūlymus pateiksime likus 2-iems savaitės iki tos šventės, kad būtų laiko ramiai išsirinkti ir suderinti dovanas. Tiek laiko užteks, kad spėtumėte jas užsakyti ir gauti.

Tiems, kurie prenumeratą pateiks “paskutinę minutę”, mes pasiūlymą pateiksime artimiausią darbo dieną ir padarysime viską, kad išsirinktos dovanos adresatus pasiektų laiku.

Taip, prenumeratą galite partęsti sekantiems metams. Praėjus 2-iems dienoms po šventės, jūs gausite el. laišką iš marškinėliai.lt. Ten mes jūsų paklausime, ar jūs norėtumėte pratęsti prenumeratą sekantiems metams? Jums tik reikės paspausti sutikimo mygtuką ir prenumerata bus pratęsta.